Menu

VANHOVE vastgoed & advies.
Ervaren vastgoedadviseurs in het buitengebied

Geert Vanhove is afkomstig van de buiten. Het platteland, de landbouwsector en de paardenliefhebberij zijn helemaal zijn leefwereld.
Na een ingenieursopleiding startte Geert zijn loopbaan bij Milcobel, een zuivelcoöperatie van en voor melkveehouders. Vervolgens heeft hij meer dan 10 jaar investeringsplannen van boeren en tuinders gewikt en gewogen als landbouw- en kredietadviseur bij KBC Bank. Afgelopen 10 jaren is hij intensief en uitsluitend als vastgoedbemiddelaar en vastgoedadviseur aan de slag.

Riccy Focke is ook een boerenzoon, afkomstig uit Zeeuws-Vlaanderen en woonachtig in Aalter.
Riccy startte als technisch adviseur voor landbouwbedrijfsleiders. In het jaar van de dioxinecrisis gingen zowel Riccy als Geert aan de slag als kredietadviseur bij KBC Bank. Ze maakten haalbaarheidsstudies voor ondernemers in de land- en tuinbouwsector. Vanaf 2007 heeft Riccy als directeur vorm gegeven aan hulporganisatie vzw Boeren op een Kruispunt. Na meer dan dertien jaar vol engagement bij deze organisatie zette Riccy in februari 2020 de stap richting Vanhove vastgoed & advies. Riccy staat ten dienste van ons cliënteel met een pak ervaring, kennis en mensgerichte oplossingen.

Vertrouwenspersoon en klankbord

"Samen gaan we meer dan 50 jaar de boer op als adviseur, vertrouwenspersoon en klankbord voor mensen die vooruit willen.
Het is voldoeninggevend deelgenoot te kunnen zijn van zij die op de buiten aan hun toekomst bouwen. De aankoop of verkoop van vastgoed moet zowat de meest ingrijpende beslissing zijn in een mensenleven. Het is schitterend om een partner te kunnen zijn op dat sleutelmoment. We willen dan ook hét aanspreekpunt zijn voor al wie plannen heeft op het platteland."

  • Verkoop van landelijk vastgoed
  • Schatting van landbouweigendommen
  • Bemiddeling bij vermogensplanning en familiale verdelingen
  • Advies op maat voor investeringen in landbouwgrond

Maak vrijblijvend een afspraak

Benieuwd naar wat Vanhove Vastgoed & advies voor u kan betekenen?

Bekijk onze diensten