Menu

VANHOVE vastgoed & advies.
Ervaren vastgoedadviseurs in het buitengebied

Geert Vanhove is afkomstig van de buiten. Het platteland, de landbouwsector en de paardenliefhebberij zijn helemaal zijn leefwereld.
Na een ingenieursopleiding startte Geert zijn loopbaan bij Milcobel, een zuivelcoöperatie van en voor melkveehouders. Daarna heeft hij meer dan 10 jaar investeringsplannen van boeren en tuinders gewikt en gewogen als landbouw- en kredietadviseur bij KBC Bank. Afgelopen 10 jaren is hij intensief en uitsluitend als vastgoedbemiddelaar en vastgoedadviseur aan de slag.

Gerald De Visschere is opgegroeid in het landelijke Tielt. Na het afwerken van zijn studies rechtspraktijk en een bachelor vastgoed nam hij enkele jaren de verantwoordelijkheid in het ouderlijk vleesveebedrijf. Hij kent meer dan één veebedrijf. Tijdens zijn jeugdjaren volgde hij actief het passionele werk van zijn vader die veearts was. Van jongsaf is hij vertrouwd met de landbouwsector en ziet hij rondom zich veel dienstbaarheid en engagement. Het is de basis van zijn attitude en kennis. Gerald heeft een bijzondere passie voor agrarisch vastgoed en wil zijn kennis graag delen. Onze klanten en adviesvragers kunnen op hem rekenen.

Vertrouwenspersoon en klankbord

"Samen gaan we de boer op als adviseur, vertrouwenspersoon en klankbord voor mensen die vooruit willen.
Het is voldoeninggevend deelgenoot te kunnen zijn van zij die op de buiten aan hun toekomst bouwen. De aankoop of verkoop van vastgoed moet zowat de meest ingrijpende beslissing zijn in een mensenleven. Het is schitterend om een partner te kunnen zijn op dat sleutelmoment. We willen dan ook hét aanspreekpunt zijn voor al wie plannen heeft op het platteland."

  • Verkoop van landelijk vastgoed
  • Schatting van landbouweigendommen
  • Bemiddeling bij vermogensplanning en familiale verdelingen
  • Advies op maat voor investeringen in landbouwgrond

Maak vrijblijvend een afspraak

Benieuwd naar wat Vanhove Vastgoed & advies voor u kan betekenen?

Bekijk onze diensten